Online kaszinó EXCITE WIN – az egyik olyan klub, amely nem büszkélkedhet túl hosszú jelenléttel a szerencsejáték-piacon. Ezért gyakorlatilag mindenki ismeri ezt az üzemeltetőt. A szolgáltatás portfóliójában igazán vonzó szerencsejáték lottó lehetőségeket találhat. Emiatt valószínűleg minden játékos talál itt magának valót, függetlenül a preferenciáitól.

Miért szoktak a játékosok arra törekedni, hogy az Excite Win kaszinóba menjenek?

– a szerencsejátékok széles választéka;

– kényelmes induló bónusz és egyéb rendszeres promóciók;

Kaszinó ExciteWin alkalmazás Android;

– segítségnyújtás az ügyfeleknek a nemzeti nyelven.

Számla regisztrálása az ExciteWin kaszinóban – hol kezdjük?

Ha úgy dönt, hogy érdekli a fogadás az EXCITE WIN klubportálon, az első dolog, amit kétségtelenül meg kell tennie, hogy létrehozza az új tagsági fiókját, és így végigmegy a regisztrációs folyamaton.

Az új fiók regisztrációja egyszerű és legfeljebb 5 percet vesz igénybe. Rögtön a főoldalon a bal felső sarokban látható regisztrációs gombra kell kattintania, és egy szempillantás alatt megjelenik egy regisztrációs űrlap, amelyet szintén ki kell töltenie. Minden adatot őszintén és a tényeknek megfelelően kell kitölteni, főleg azért, mert a játékklub a későbbiekben minden információ hitelességét ellenőrizni tudja.

A regisztrációs űrlap kitöltésével elkezdheti használni személyes játékosfiókját, és ezzel együtt az Excite Win szerencsejáték szolgáltatás által kínált összes lehetőséget.

A játékkatalógus Excite Win

A játékklub kínálatában Önnek, mint felhasználónak, lehetősége van arra, hogy a különböző játékok és nyerőgépek viszonylag széles skálájából válasszon, amit érdemes kipróbálni. A nagyszerű dolog az, hogy a nagy szám mellett ezek a játékok nagyon változatosak is, hiszen minden résztvevő talál magának valót, minden ízlésnek megfelelőt.

Az Excite Win játékkínálatában viszonylag nagyszámú, a felhasználók körében nagy érdeklődésre számot tartó eladót lehet megadni. Ezek között lehetőség van keresett címeket találni, amelyek között vannak:

– Lakos,

– Őrült majom,

– Oasis Poker,

– Ponton,

– Szerencsés kísértő.

Ezek csak néhány közülük, itt számos alternatív nagyszerű játékot kipróbálhatsz, és csak rajtad múlik, hogy melyiket választod.

A játékklub weboldalán jó néhány gyártó fejlesztő műhelyéből származó játékokat kínál, amelyeket a piac legjobbjai között tartanak számon. Ezek a szolgáltatók közé tartoznak:

– Fugaso,

– NetEnt,

– Evolution Gaming,

– Gamomat,

– Yggdrasil Gaming,

– Habanero,

– Spinomenal és mások.

Az Excite Win a weboldalán néhány konkrét fizetési módot kínál, amelyeket használhat. Fizetéshez a következő fizetési lehetőségeket aktiválhatja: Visa, Mastercard, PayOneer, EcoPayz, Neteller és banki átutalás.

A legtöbb ilyen átutalásnak szinte azonnal meg kell történnie, de például a banki átutalások esetében számolnia kell azzal, hogy ez néhány munkanapot vesz igénybe.

Ha kapcsolatba kíván lépni az EXCITE WIN ügyfélszolgálattal, azt többféle módon is megteheti. Felhívhatja az adminisztrátort, használhatja a chat űrlapot vagy az e-mailt is. A játékos ügyfélszolgálat munkatársai jól képzettek, és tudnak segíteni a különböző problémákban, amelyekkel találkozhatsz.